شاید بشود گفت که بسیاری از علاقمندان هنر، سالها منتظر همچون «کنسرتینو» بودند. این برنامه با اجرای علیرضا عصار؛ خواننده و هنرمند فرهیخته موسیقی کشور با شکل و شمایلی حرفهای، جلوی دوربین رفته، به طوری که علاوه بر داشتن عنصر سرگرم کنندگی، دریچههای تازهای را نیز پیش روی مخاطب، باز میکند.
«کنسرتینو» یک جور نگاهی نو به اجرای موسیقی است که میتواند عدالت فرهنگی را برای جامعه، به سوغات بیاورد. با توجه به گرانی بلیت کنسرتها در این روزها، طبیعی است که برخی از خانوادهها امکان حضور در این برنامه ها را نداشته باشند، اما «کنسرتینو»، در قسمت نخست خود نشان داد که نگاهی جدی به کنسرت و اجرای درست و دقیق و احترام به مخاطب دارد.
این برنامه، دو گروه موسیقی را در قسمت نخست دعوت کرده تا بهترینهای خود را مخاطبان اجرا کنند. گروه آرمان گرشاسبی که یکی از خواننده خوب کشور به حساب میآید و گروه «اوهام» که یک گروه آوانگارد در حوزه موسیقی است که حضورش در چنین برنامه ای، علاوه بر آنکه نشان میدهد سازندگان «کنسرتینو»، به دنبال موسیقی جدی و متنوع هستند، نشان از بلندنظری و هوش بالای مسئولان ساترا دارد که امکان برگزاری این برنامه با چنین رویکردهایی را دادهاند.
گروه «اوهام» با بهرهمندی از اشعار شاعران بزرگ ایرانی و تلفیق آن با موسیقی متداول جهانی، فضایی قابل اعتنا آفریدهاند. در واقع ریشههای فرهنگ و ادب ایران، با استفاده موسیقی به رسمیت شناخته شده جهانی، عمیق تر و گسترده تر میشود. فعالیت چنین گروههایی، نشان میدهد که مجموعه فرهنگی کشور از وزارت ارشاد گرفته تا ساترا، عزم خود را جزم کردهاند که برخی کوتاهی های گذشتگان را جبران کنند و موسیقی کشور را به جایگاه واقعی و ارزشمندش برسانند. باید به آنها برای بلندنظریشان، دست مریزاد بگوییم.
«علیرضا عصار» در این برنامه نشان داد که آنچه در آثارش تحت عنوان عمق تفکر و اندیشه، وجود دارد، برگرفته از شخصیت اوست. آرام و متین، بدون ادا و ادعا، مقابل دوربین قرار میگیرد و سوال هایی میپرسد که پاسخهای به دردبخور از آن حاصل میشود. او حتی در اجرای مشترکی که با نوجوان ۱۶ ساله در انتهای برنامه داشت، تاکید خود را بر حمایت از موسیقی ارزشمند و والای ایرانی، نشان داد.
علاوه بر این، همخوانی یک خواننده کارکشته با یک دختر نوجوان، زیباییهایی هنری زیادی با خود داشت که در ذهن مخاطب ماندگار خواهد شد. ضمن آنکه، عصار تلاش کرده که حدود و ثغور شرعیات و حساسیت اجتماع را نسبت به صدای زن، حفظ کند و براساس فتوای بزرگان شیعه، استفتائات رهبری، شأن و شرایط اجتماع را مدنظر قرار دهد و در مسیر تعادل و میانه روی، حرکت کند.
منبع: ایرنا