در شمارهی جدید «پُرتره» در رسانهی «موسیقی نوین» به سراغ «مهیار» رفتیم و به روایت اختصاصی او پرداختیم.
بلد است چطور شعر و ملودی بسازد. پیانو و گیتار میزند و روی صدایش به خوبی اشراف دارد. اینکه چرا موزیکهای «مهیار» با استقبال مواجه میشود میتواند کِیس خوبی برای جامعه شناسان باشد تا بتوانند به این سوال پاسخ بدهند که چرا این نسل با وجود طراوت وتازگیاش تا این حد غمگین و درونگرا هستند. شما با یک بار گوش سپردن به موزیکهای «مهیار» متوجه میشوید چالش او در تکستهایش با صداهای ذهنیاش خودش است. او سعی بر آن دارد تا از این حالت فاصله بگیرد و برای سوال های خودش جوابی پیدا کند. چیزی که امروز در مارکت موسیقی ایران کمیاب است و کمتر خوانندهای پیدا میشود که وقتی میخواند شما اطمینان داشته باشید که او دارد خودش را از نگاه شما روایت میکند.
جدا از شعر و ملودیها، «مهیار» صدای بسیار قابل قبولی دارد. شق و رق و ترکهای میخواند. کمی اگرسیو است و فرکانسی که با صدایش تولید می کند اتک دارد. حرف «ش» را با تاکید خاصی ادا میکند و همهی اینها باعث شده تا صدا و امضای خاص خودش را داشته باشد و همین هم باعث شده تا بسیاری از پاپخوانها در خواندن و نوشتن، «مهیار» را الگوی خود قرار دهند.
آلبوم «نوار مغز» مهیار روی اسپاتیفای و یوتیوب، ویوی بالایی دارد و ویژگی بارزش هم نوع ارائهی آلبوم به مخاطب است. «حمیدرضا جعفری» که مدیریت هنری و برنامههای «مهیار» را برعهده دارد، ترجیح داده تا برای همهی آهنگهای «مهیار» ویدئو ساخته نشود اما کاری جالبتر کرده. تلفیق ویدئو و ویژوالایزر که حداقل در ایران کاری خلاقانه و منحصر به فرد محسوب میشود از آسهایی بوده که برای ارائهی آلبوم «نوار مغز» و پیش از آن برای «آماده باش» توسط این تیم رو شده است. پیشنهاد میکنیم اگر بار اول است که میخواهید سراغ موزیکهای «مهیار» بروید حتماً روی یوتیوب چنلش، آهنگهایش را گوش کنید.
تصاویر «مهیار» بصورت اختصاصی توسط «فرهاد ایرانی» در استدیوی رسانهی «موسیقی نوین» ثبت شده و تمامی حقوق مادی و معنوی آن برای این رسانه محفوظ است.